Ιρανικό χτύπημα στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι - Σε πόσες μέρες παίζει ο Παναθηναϊκός εκεί
Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει προγραμματισμένο παιχνίδι EuroLeague στο Ντουμπάι στις 24/3 και η κατάσταση προκαλεί ερωτήματα.
H ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται και επηρεάζει ήδη μετακινήσεις και αθλητικές διοργανώσεις, με το Ντουμπάι να μπαίνει στο επίκεντρο. Δημοσίευμα κάνει λόγο για ιρανικό χτύπημα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν πως υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων.
Το κλίμα είναι βαρύ στην περιοχή, ενώ ταξιδιώτες προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους αποχώρησης, λόγω της γενικότερης αναστάτωσης. Στο αγωνιστικό σκέλος, η κατάσταση “ακουμπά” και την EuroLeague. Ήδη οι ισραηλινές ομάδες έχουν μετακινήσει την έδρα τους στην Ευρώπη, ενώ αναφέρεται πως παιχνίδι της Χάποελ Τελ Αβίβ με την Παρί αναβλήθηκε για δεύτερη φορά.
Μέσα σε αυτά, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του προγραμματισμένο ματς στο Ντουμπάι απέναντι στην Dubai BC για την 33η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Η αναμέτρηση είναι ορισμένη για τις 24 Μαρτίου, δηλαδή σε 23 ημέρες από σήμερα (1/3). Το πρόγραμμα, μέχρι στιγμής, δεν έχει αλλάξει επίσημα.
Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή παραμένουν ρευστά και το βασικό ερώτημα είναι πώς θα κινηθεί η EuroLeague με βάση την εικόνα ασφαλείας και τις μετακινήσεις. Το σενάριο που “παίζει” σε τέτοιες περιπτώσεις είναι είτε να μετατεθεί το παιχνίδι, είτε –αν χρειαστεί– να μεταφερθεί σε ευρωπαϊκή έδρα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή.
Παράλληλα, στο καλεντάρι της Dubai BC υπάρχει και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρτίζαν στις 5 Μαρτίου στο Βελιγράδι, κάτι που επίσης κρατά ψηλά την προσοχή γύρω από το πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έτοιμος για τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Φαν Μπόμελ, Παπαδόπουλο και Δώνη
- Νέα πρόταση για τον Παναθηναϊκό με Ματίας Αλμέιδα
- Αλλάζει λογική: Το νέο προπονητικό προφίλ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός
- «Θετικός για Παναθηναϊκό ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι - Τι περιμένει ο Ιταλός»