Χέιζ-Ντέιβις: «Μου έκανε φάουλ» – Η αντίδρασή του για την τελευταία επίθεση (pic)
Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρί στο Telekom Center Athens κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όμως η τελευταία φάση άφησε έντονη συζήτηση.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το μαρκάρισμα που δέχθηκε στην προσπάθειά του για το νικητήριο σουτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ θεώρησε πως υπήρξε επαφή από τον Καβαλιέρ, με τους διαιτητές να αφήνουν το παιχνίδι να εξελιχθεί χωρίς σφύριγμα.
Λίγη ώρα μετά το φινάλε, ο Χέιζ-Ντέιβις τοποθετήθηκε μέσω social media, σχολιάζοντας το βίντεο της επίμαχης φάσης και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μου είπε ότι μου έκανε φάουλ».
Η συγκεκριμένη ανάρτηση άναψε ακόμη περισσότερο τη συζήτηση γύρω από τη διαιτησία του αγώνα, με τους «πράσινους» να νιώθουν πως μια κρίσιμη απόφαση ίσως άλλαζε την έκβαση της αναμέτρησης.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση