ΚΛΟΠΗ και... επίσημα: Τι έγραψε ο παρατηρητής διαιτησίας για τη φάση του Χέιζ-Ντέιβις!
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε από την Παρί, όμως στην επίμαχη φάση του φινάλε γίνεται λόγος για παράβαση στον Χέιζ-Ντέιβις.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι στην Παρί, ωστόσο η φάση του τελευταίου σουτ παραμένει στο επίκεντρο της συζήτησης.
Στο κρίσιμο τρίποντο του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, με το σκορ στο 99-101, δεν καταλογίστηκε παράβαση υπέρ των «πράσινων», παρά την επαφή που υπήρξε με τον Καβαλιέρε.
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, γίνεται αναφορά ότι στη συγκεκριμένη φάση υπάρχει φάουλ στον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.
Η συγκεκριμένη επισήμανση έρχεται να δώσει νέα διάσταση στη συζήτηση γύρω από το φινάλε του αγώνα, καθώς επρόκειτο για την πιο καθοριστική στιγμή της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Το φαβορί για τρίτος στόπερ και η έκπληξη με Πελίστρι
- Παναθηναϊκός: Τόσα εισιτήρια έχουν μείνει για το sold out με Μπέτις
- Παναθηναϊκός: «Τσουνάμι» απουσιών με Μπέτις – Το απουσιολόγιο και οι επιλογές του Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: «Εγγύηση» για League Phase και έσοδα νωρίς η 3η θέση!
- Παναθηναϊκός: Η νέα... εσωτερική μεταγραφή του Μπενίτεθ