Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ άκουσε Λιόλιου και... ζήτησε το λογαριασμό! (vid)
Ο Ματίας Λεσόρ τα… έσπασε με Κατερίνα Λιόλιου σε γνωστό «πράσινο» στέκι στο Ηράκλειο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αν και δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι των αιωνίων, ο Ματίας Λεσόρ έκλεψε την παράσταση τόσο κατά τη διάρκεια του τελικού, όσο και μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο σέντερ του Παναθηναϊκού Aktor είχε ενεργό ρόλο στη διακύμανση του ντέρμπι με συνεχείς συμβουλές προς τους ψηλούς, ενώ μετέπειτα πρωταγωνίστησε και στο νυχτερινό κλαμπ που επέλεξε να διασκεδάσει η ομάδα.
Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου με τίτλο «Λογαριασμός» (σ.σ βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στις πρώτες θέσεις του Spotify) ανέβασε τη διάθεση του Ματίας Λεσόρ, ο οποίος κουνήθηκε έντονα στους ρυθμούς του.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο «χάρτης» του Conference - Ημερομηνίες, κληρώσεις, παιχνίδια
- Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου-Βλαχοδήμου, τι συζήτησαν»
- Ποια ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε ο Κόντης
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο πρώην πράσινος που κερδίζει έδαφος ενόψει καλοκαιριού
- Ένας λάθος και... αποκλείστηκε! Πώς πάει ομίλους ο Παναθηναϊκός