Η... γκάφα στην απονομή των μεταλλίων του Παναθηναϊκού!
Απίστευτο σκηνικό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον Μήτογλου να παρεμβαίνει για να πάρει το μετάλλιο ο συμπαίκτης του.
Ένα απρόοπτο, που προκάλεσε απορίες και χαμόγελα, σημειώθηκε στη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τη στιγμή που οι «πράσινοι» περνούσαν ένας-ένας για να παραλάβουν το μετάλλιό τους, έγινε ένα λάθος από τους διοργανωτές, καθώς ο άνθρωπος που μοίραζε τα μετάλλια… προσπέρασε τον Ρισόν Χολμς.
Το σκηνικό δεν έμεινε εκεί, αφού ο Ντίνος Μήτογλου πήρε πρωτοβουλία και ζήτησε το μετάλλιο εκ μέρους του συμπαίκτη του, ώστε να διορθωθεί άμεσα η παράλειψη.
Τελικά, ο Αμερικανός σέντερ το παρέλαβε κανονικά και στη συνέχεια συμμετείχε στους πανηγυρισμούς με τους υπόλοιπους παίκτες, την ώρα που ο Παναθηναϊκός AKTOR σήκωνε το τρόπαιο.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αταμάν στη Βαλένθια - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
- Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται... διερεύνηση - Κάτι τους είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Τζέιλεν Χορντ - Το ποσό του buy-out»
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)