Μπαρτζώκας: «Ο Χέιζ-Ντέιβις έχει δώσει ψυχολογική ώθηση στον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, στους τραυματισμούς αλλά και στον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις που απέκτησε πρόσφατα ο Παναθηναϊκός.

Μπαρτζώκας: Η δήλωση για τον τραυματισμό του Λεσόρ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο βαθμός δυσκολίας, πολύ ταλαντούχα ομάδα. Όπως έχει δείξει κιόλας εδώ στην Κρήτη στα δύο παιχνίδια σε πολύ καλή κατάσταση. Νομίζω η μεταγραφή του Χέιζ κυρίως έχει δώσει ώθηση ψυχολογική στην ομάδα. Και φυσικά περιμένουμε ότι πρέπει να παίξουν πολύ καλά για να κερδίσουμε τον τελικό».

Για τους Μιλουτίνοφ και Τζόουνς:

«Έχουμε πάρει ένα κηδεμόνα για να μπει στο χέρι του Μιλουτίνοφ να δοκιμάσει να δει αν πονάει και ποια θα είναι η κατάσταση τώρα. Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έκανε θεραπείες, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Θα δοκιμάσει στην προπόνηση να δούμε κατά πόσο η ενόχληση που έχει είναι διαχειρίσιμη. Μετά την προπόνηση θα ξέρω περισσότερα».

Για τον πονοκέφαλο που του βάζει η καλή εμφάνιση του Μόντε Μόρις:

«Αυτά περί πονοκεφάλων είναι πολύ ωραία δημοσιογραφικά κλισέ. Εδώ και 50 χρόνια το μπάσκετ προχωράει και οι συνθήκες κάθε παιχνιδιού διαμορφώνουν το πώς θα πας με το ρόστερ, το ποιους ξένους θα χρησιμοποιήσεις. Για παράδειγμα, το ποιος θα παίξει “5” σε ένα ματς επηρεάζει το ποιος θα είναι στο “1”. Θα κάνουμε μία συζητήσει με τους συνεργάτες μας και με τους παίκτες για να τους πούμε ότι δεν είναι τίποτα προσωπικό όποιος μένει έξω αλλά έχει σχέση με το ότι πρέπει όλοι να είναι χρήσιμοι και να παίξουν. Για αύριο χρειαζόμαστε τρία πόιντ γκαρντ αλλά και τρεις ψηλούς γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος. Είναι ζήτημα πως θα γίνει η προπόνηση και πώς θα είναι τα πράγματα μετά τις θεραπείες».

Για τις νίκες του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR:

«Κανείς δεν σκέφτεται τι έχει γίνει στο παρελθόν. Από την τελευταία νίκη μας με τον Παναθηναϊκό έχουν μεσολαβήσει τόσα πράγματα στις ομάδες, θετικά, αρνητικά. Η ζωή εξελίσσεται και ανατρέπει τα πάντα. Τα παιχνίδια αυτά είναι πάντα ιδιαίτερα. Και οι δύο ομάδες παίζουν σε ένα επίπεδο στην διάρκεια του ματς και 1-2 plays μπορεί να καθορίσουν την εξέλιξη του ματς. Ας είμσατε φειδωλοί. Πιστεύουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, πως μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, το έχουμε αποδείξει αλλά απέχει μέχρι να το κάνουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr