Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε η κοπή της πίτας για το αγωνιστικό τμήμα λόγω πένθους

Ο Παναθηναϊκός Aktor έκοψε πίτα για τα στελέχη της ΚΑΕ, ενώ μετατέθηκε η εκδήλωση της ομάδας μετά την απώλεια της μητέρας του Εργκίν Αταμάν.

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε η κοπή της πίτας για το αγωνιστικό τμήμα λόγω πένθους

Ο Παναθηναϊκός Aktor πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση που αφορούσε αποκλειστικά τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ΚΑΕ, με το αγωνιστικό τμήμα να μένει εκτός προγράμματος για τον συγκεκριμένο κύκλο.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» είχαν οργανώσει δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις για τη νέα χρονιά, την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Η πρώτη ήταν προγραμματισμένη για το αγωνιστικό τμήμα, δηλαδή τους προπονητές, τους παίκτες και το επιτελείο που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στην ομάδα.

Η δεύτερη αφορούσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ και όσους εργάζονται στα γραφεία, δίνοντας τον δικό τους ρόλο στη λειτουργία του συλλόγου σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο. Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι εγαζόμενοι του γηπέδου.

Ωστόσο, η εκδήλωση της Τρίτης (10/2) αποφασίστηκε να αναβληθεί, λόγω πένθους για την απώλεια της μητέρας του Εργκίν Αταμάν, γεγονός που σκίασε αυτές τις ημέρες για την «πράσινη οικογένεια».

Έτσι, η κοπή πίτας που έγινε την Τετάρτη (11/2) προχώρησε ως εκδήλωση για τα στελέχη της ΚΑΕ. Εκεί, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους και μεταφέροντας μήνυμα αναγνώρισης για την καθημερινή προσπάθεια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr