Απίστευτο: Τρεις παίκτες άρρωστοι στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού!
Το 82-81 απέναντι στη Ρεάλ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού τρεις βασικοί αγωνίστηκαν με αδιαθεσία στο Telekom Center Athens.
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη που έμοιαζε με «δήλωση» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (82-81), αλλά πίσω από το αποτέλεσμα υπήρχε και ένα παρασκήνιο που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Κώστας Σλούκας και ο Τζέριαν Γκραντ αγωνίστηκαν άρρωστοι, κάτι που κάνει την εμφάνισή τους να μοιάζει ακόμη πιο απαιτητική. Ο ένας ήταν ο απόλυτος «οδηγός» του Παναθηναϊκού μέσα στο ματς και ο άλλος εκείνος που έβαλε το καθοριστικό σουτ στο τέλος, σε ένα φινάλε που κρίθηκε στη λεπτομέρεια.
Το ίδιο ισχύει και για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε με αδιαθεσία, αλλά έδωσε λύσεις σε σημεία που ο Παναθηναϊκός τις είχε ανάγκη, σε μια βραδιά που η ομάδα έπρεπε να βρει ενέργεια από παντού.
Σε τέτοιες συνθήκες, το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο μια νίκη στη βαθμολογία. Είναι και ένα μήνυμα για το πώς βγήκε η προσπάθεια, με παίκτες που έμειναν στο πλάνο και στο παρκέ παρότι δεν ήταν στο 100%, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και τεράστιας πίεσης.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Γι΄αυτό δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Γιαννακόπουλος» - Η αποκάλυψη για το meeting
- Απίστευτος! Ο Γκραντ πήγε στο νοσοκομείο, έβαλε ορό και γύρισε να παίξει με τη Ρεάλ
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και η ατάκα σε Σλούκα μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ
- Κι όμως... «κλάψα» Σκαριόλο και αιχμές για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις μετά το ματς
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81