Πράσινη παράνοια στον Παναθηναϊκό: Sold out δύο μήνες πριν!
Ο Παναθηναϊκός βλέπει το ΟΑΚΑ να «γεμίζει» από νωρίς για τη Φενέρμπαχτσε, με τα εισιτήρια να εξαφανίζονται για το ματς της EuroLeague.
Παρότι απομένουν σχεδόν δύο μήνες μέχρι το παιχνίδι του β’ γύρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε, οι φίλοι του Τριφυλλιού έστειλαν από τώρα το μήνυμά τους.
Τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το ΟΑΚΑ θα είναι sold out για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 13 Φεβρουαρίου 2026 και, όπως δείχνει η εικόνα, το κλίμα θα είναι και πάλι «καυτό» στο γήπεδο. Πρόκειται για ακόμη μία αναμέτρηση της φετινής σεζόν που κλειδώνει νωρίς σε επίπεδο παρουσίας κόσμου, με τη ζήτηση να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Στο πράσινο στρατόπεδο η δυναμική της εξέδρας θεωρείται δεδομένο όπλο, ειδικά σε βραδιές με μεγάλο ευρωπαϊκό βάρος. Δεν είναι τυχαίο ότι, παρά το μεγάλο χρονικό περιθώριο, το sold out ήρθε άμεσα, δείχνοντας πόσο «δεμένος» είναι ο κόσμος με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και 15.000 εισιτήρια διαρκείας, κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σταθερή βάση παρουσίας στο ΟΑΚΑ. Με αυτά τα δεδομένα, το σκηνικό για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε προδιαγράφεται από νωρίς ως μία από τις πιο δυνατές έδρες της διοργάνωσης.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πιθανή διπλή αποχώρηση, ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα»
- Σενάρια για Καλάμπρια: Ποια η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Μπενίτεθ–Κέπα και το μεγάλο δίλημμα
- Μήπως να έρθει από τον Γενάρη και ο Παντελίδης στον Παναθηναϊκό;