Επικός Ναν: «Από τη στιγμή που δεν πάω με πατερίτσες, τότε θα παίζω»
Ο Κέντρικ Ναν μίλησε μετά το παιχνίδι για τον αστράγαλό του, τα μεγάλα ματς και τη διάθεσή του να είναι πάντα διαθέσιμος.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κέντρικ Ναν στάθηκε τόσο στη σωματική του κατάσταση όσο και στη νοοτροπία με την οποία προσεγγίζει τα απαιτητικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR.
Ο Αμερικανός γκαρντ αναγνώρισε ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν εύκολο για εκείνον λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο, όμως ξεκαθάρισε πως, όταν έρχεται η ώρα του αγώνα, προσπαθεί να δίνει ό,τι έχει στο παρκέ.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα, κάτι που λειτουργεί ως βασικό του κίνητρο, ενώ έδωσε και το προσωπικό του στίγμα σε σχέση με τη συμμετοχή του, όσο η κατάστασή του το επιτρέπει.
Αναλυτικά, ο Κέντρικ Ναν δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω το θεό για την ικανότητά μου. Ήταν δύσκολο για μένα με τον αστράγαλό μου αλλά όταν έρχεται η ώρα του αγώνα κάνω ότι μπορώ. Είναι μεγάλα παιχνίδια τα τελευταία δύο, αυτό είναι το κίνητρό μου. Από τη στιγμή που είμαι καλά και δεν πάω με πατερίτσες, τότε θα παίζω. Από τη στιγμή που μπορώ αυτό θα κάνω.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με αποκάλυψη για Ναν οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ 93-82
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τέλος ΟΑΚΑ και διαρκείας σε φίλαθλο μετά το περιστατικό στο ημίχρονο
- Παναθηναϊκός, Euroleague: Πότε παίζει ξανά - Η ώρα και η έδρα
- Επικός Ναν: «Από τη στιγμή που δεν πάω με πατερίτσες, τότε θα παίζω»