Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις ενοχλήσεις του Σλούκα στο γόνατο
Ο Παναθηναϊκός γύρισε νικητής από την Πόλη, ο Σλούκας ζήτησε αλλαγή στο φινάλε, αλλά το πρώτο μήνυμα είναι καθησυχαστικό.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην Τουρκία, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 81-77 για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague, όμως στο φινάλε υπήρξε ένα στιγμιότυπο που έβαλε για λίγο την ανησυχία στο «πράσινο» στρατόπεδο.
Στα 15.2’’ πριν από τη λήξη, ο Κώστας Σλούκας χτύπησε στο παρκέ, ένιωσε ενόχληση στο γόνατο και ζήτησε άμεσα αλλαγή, με τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτούν προς τον πάγκο για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έδωσε το πρώτο καθησυχαστικό μήνυμα. Ο ίδιος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι είναι καλά, με την αρχική εικόνα να μην δείχνει κάτι που να προκαλεί ανησυχία αυτή τη στιγμή.
Παρόλα αυτά, στον Παναθηναϊκό κρατούν στάση προσοχής. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, την Τετάρτη (17/12), αναμένεται να υπάρξει πιο καθαρή εικόνα για την κατάστασή του, ώστε να αξιολογηθεί πλήρως και να μην υπάρξει κανένα ρίσκο ενόψει της συνέχειας.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Αντίνο: Αυτή είναι η αλήθεια για τα 8 εκατ. ευρώ και την πρόταση
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Χάβι Λόπεζ σε πρώτο πλάνο
- Καλβάρι: «Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η πώληση του Αντίνο στον Παναθηναϊκό»
- Πελίστρι... μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό!
- Σύνθημα κατά Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ – Η απάντησή του (vid)