Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις ενοχλήσεις του Σλούκα στο γόνατο

Ο Παναθηναϊκός γύρισε νικητής από την Πόλη, ο Σλούκας ζήτησε αλλαγή στο φινάλε, αλλά το πρώτο μήνυμα είναι καθησυχαστικό.

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις ενοχλήσεις του Σλούκα στο γόνατο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην Τουρκία, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 81-77 για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague, όμως στο φινάλε υπήρξε ένα στιγμιότυπο που έβαλε για λίγο την ανησυχία στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Στα 15.2’’ πριν από τη λήξη, ο Κώστας Σλούκας χτύπησε στο παρκέ, ένιωσε ενόχληση στο γόνατο και ζήτησε άμεσα αλλαγή, με τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτούν προς τον πάγκο για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έδωσε το πρώτο καθησυχαστικό μήνυμα. Ο ίδιος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι είναι καλά, με την αρχική εικόνα να μην δείχνει κάτι που να προκαλεί ανησυχία αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, στον Παναθηναϊκό κρατούν στάση προσοχής. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, την Τετάρτη (17/12), αναμένεται να υπάρξει πιο καθαρή εικόνα για την κατάστασή του, ώστε να αξιολογηθεί πλήρως και να μην υπάρξει κανένα ρίσκο ενόψει της συνέχειας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr