Ανατροπή: «Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Ομπράντοβιτς το Δ.Σ. της Παρτιζάν»
Τρελά πράγματα συμβαίνουν στην Παρτιζάν. Το Δ.Σ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Αναλυτικά:
«Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παρτιζάν με θέμα τη νέα κατάσταση στον σύλλογο, μετά την χθεσινή παραίτηση του προπονητή της πρώτης ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Παρά ταύτα, το Εκτελεστικό Συμβούλιο, κατόπιν πρότασης του προέδρου Όστογια Μιγιαΐλοβιτς, αποφάσισε ομόφωνα να μην συμφωνήσει με την παραίτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του έδωσε την ανεπιφύλακτη υποστήριξή του, με την επιθυμία να παραμείνει ο πρώτος προπονητής της Παρτιζάν και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα που θα έφερναν βελτίωση στα αποτελέσματα των ασπρόμαυρων.
Μετά από αυτή την απόφαση, ο Σύλλογος στράφηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του ζήτησε να εξετάσει ξανά την παραίτησή του, να μην την κάνει πράξη και να συνεχίσει το έργο του», αναφέρε η ανακοίνωση της Παρτίζαν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Ράιτ μετά την παρουσία του στο ΟΑΚΑ
- Παναθηναϊκός: Τετ-α-τετ Μπενίτεθ με Γιάγκουσιτς και… μήνυμα για τη συνέχεια
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση με Κάτρη – Επέκταση και αύξηση αποδοχών
- Αλαφούζος: «Αν πιστεύεις στον Τεττέη πάρε 30% ποσοστό μεταπώλησης» (vid)
- «11 αυτοί 11 εμείς»: «Σύμφωνα με μάρτυρες ο Καρυπίδης έκανε φραστική επίθεση στον Λανουά» - Τι συνέβη