Κένεθ Φαρίντ: Οι 4 ομάδες που τον ήθελαν πριν τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει δικό του τον Κένεθ Φαρίντ, ωστόσο δεν έπαιζε μόνος του στο παιχνίδι της απόκτησής του.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να καλύψει ένα από τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στη θέση «5» με τον Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο κι έπειτα συνέχισε την καλή του πορεία και μέσα στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ.
Μπορεί ο Αμερικανός ψηλός να αγωνιζόταν στην Ταϊβάν, ωστόσο στο παιχνίδι απόκτησής του δεν ήταν μονάχα οι πράσινοι αλλά κι ακόμα τέσσερις ομάδες της Euroleague, όπως αποκάλυψε ο Έλληνας εκπρόσωπός του, Κώστας Παπαδάκης.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο «Metrosport.gr»:
«Το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Euroleague, όπως η Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε, η Βίρτους Μπολόνια και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο GM της Μακάμπι τον ήθελε στην ομάδα, γιατί συνυπήρξαν στη Ρέτζιο Εμίλια, αλλά λόγω θρησκείας δεν προχώρησε η περίπτωσή του (σ.σ. είναι Μουσουλμάνος). Ωστόσο, το πιο σοβαρό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από τη Βίρτους Μπλόνια, αλλά δεν ευδοκίμησε και από σπόντα ο Φαρίντ ήταν εκτός Euroleague, μέχρι να καταλήξει στον Παναθηναϊκό».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση