«Πρασίνισε» το Παρίσι! Τόσο κόσμο έχει στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός Aktor
Η «Accor Arena» στο Παρίσι γέμισε από φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποθέωσαν τον Εργκίν Αταμάν και τον Ματίας Λεσόρ, προσφέροντας μοναδικές στιγμές.
Η «πράσινη» παρουσία του Παναθηναϊκού στο Παρίσι ήταν επιβλητική, καθώς πάνω από 1000 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στην «Accor Arena» για να υποστηρίξουν την ομάδα.
Από αυτούς, περίπου 150 ταξίδεψαν από την Ελλάδα, ενώ πολλοί άλλοι ήρθαν από διάφορες γωνιές της Ευρώπης, προσδίδοντας μία ατμόσφαιρα γιορτής και έντονης υποστήριξης στους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Οι φίλαθλοι έδειξαν την αφοσίωσή τους, αποθεώνοντας τον προπονητή Εργκίν Αταμάν και τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος ταξίδεψε με την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους, ενισχύοντας το ηθικό των παικτών. Η παρουσία τους αποτέλεσε αδιαμφισβήτητο στήριγμα, κάνοντας το Παρίσι να «πρασινίσει».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League