«Πρασίνισε» το Παρίσι! Τόσο κόσμο έχει στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός Aktor
Η «Accor Arena» στο Παρίσι γέμισε από φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποθέωσαν τον Εργκίν Αταμάν και τον Ματίας Λεσόρ, προσφέροντας μοναδικές στιγμές.
Η «πράσινη» παρουσία του Παναθηναϊκού στο Παρίσι ήταν επιβλητική, καθώς πάνω από 1000 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στην «Accor Arena» για να υποστηρίξουν την ομάδα.
Από αυτούς, περίπου 150 ταξίδεψαν από την Ελλάδα, ενώ πολλοί άλλοι ήρθαν από διάφορες γωνιές της Ευρώπης, προσδίδοντας μία ατμόσφαιρα γιορτής και έντονης υποστήριξης στους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Οι φίλαθλοι έδειξαν την αφοσίωσή τους, αποθεώνοντας τον προπονητή Εργκίν Αταμάν και τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος ταξίδεψε με την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους, ενισχύοντας το ηθικό των παικτών. Η παρουσία τους αποτέλεσε αδιαμφισβήτητο στήριγμα, κάνοντας το Παρίσι να «πρασινίσει».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού