Η 13μελής αποστολή του Παναθηναϊκού Aktor για Παρί - Τι συμβαίνει με Γιούρτσεβεν
Ο Παναθηναϊκός Aktor ταξίδεψε στο Παρίσι χωρίς τον Ομέρ Γιουρτσεβέν για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρί.
Με 13 παίκτες πέταξε για το Παρίσι ο Παναθηναϊκός Aktor με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν να μένει εκτός οριστικά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρί.
Ο Τούρκος σέντερ δεν ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρεί και τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται για το παιχνίδι με τη Ρεάλ (13/11, 21:45).
Αντίθετα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού εντάχθηκε κανονικά ο νέος σέντερ της ομάδας, Κένεθ Φαρίντ, όπως και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του.
Η αποστολή των πρασίνων:
Κώστας Σλούκας, Τι Τζέι Σορτς, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Τσεντί Οσμάν, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Κένεθ Φαρίντ, Γιάννης Κουζέλογλου
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Απάντησε σε Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
- Χείμαρρος Αταμάν στη συν. Τύπου: «Κωμωδία! Παίζαμε κόντρα και σε τρεις διαιτητές!»
- Γιαννακόπουλος: «32 αγωνιστικες και 2 εκ. στον Ναν - 1000 ευρώ ο Ντόρσεϊ»
- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Αποβολή για Ναν στην πρόκληση του Ντόρσεϊ! (vid)
- Με Γιαννακόπουλο το Χάποελ - Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία!