Και η Ελένη Μενεγάκη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού Aktor (pic)
Στο Telekom Center Athens βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα του Σαββάτου (8/11) για τον τελικό Τζόκοβιτς – Μουζέτι.
Αρκετοί αθλητές, πολιτικοί και celebrities επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο γήπεδο του Παναθηναϊκού Aktor για τον τελικό του Hellenic Championship ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Μουζέτι.
Μέσα στο κοινό στο T-Center εντοπίστηκε και η Ελένη Μενεγάκη με την καλή της φίλη, Νάσια Βασιλοπούλου να κάνει τα «αποκαλυπτήρια» στα κοινωνικά δίκτυα.
Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές στις κερκίδες, ενώ η Νάσια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρούμενη αυτή στιγμή, ανεβάζοντας τόσο τη selfie τους όσο και μερικά ακόμα στιγμιότυπα από τον αγώνα.
Η Ελένη Μενεγάκη, κομψή όπως πάντα, απέδειξε για ακόμη μία φορά πως, ακόμη κι εκτός τηλεόρασης, παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά και λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.
Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Απάντησε σε Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
- Χείμαρρος Αταμάν στη συν. Τύπου: «Κωμωδία! Παίζαμε κόντρα και σε τρεις διαιτητές!»
- Γιαννακόπουλος: «32 αγωνιστικες και 2 εκ. στον Ναν - 1000 ευρώ ο Ντόρσεϊ»
- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Αποβολή για Ναν στην πρόκληση του Ντόρσεϊ! (vid)
- Με Γιαννακόπουλο το Χάποελ - Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία!