Φωτογραφίες: Με χαμόγελα και... Λεσόρ αναχώρησε για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός (pics)
Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα ο Παναθηναϊκός Aktor «πέταξε» με καλή διάθεση στο Βελιγράδι για το «διπλό» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Παναθηναϊκός Aktor ταλαιπωρείται από τρεις τραυματισμούς στην ίδια θέση («5»), ωστόσο, η ελπίδα δεν έχει χαθεί στις τάξεις των παικτών και των προπονητών της ομάδας.
Όπως διαβάσατε, ο Ματίας Λεσόρ ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για το Βελιγράδι προκειμένου να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του σε μια έδρα, στην οποία είχε δεχθεί επίθεση από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων».
Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα χαμόγελα ήταν πολλά στην αποστολή του Παναθηναϊκού Aktor δείχνοντας πως οι «πράσινοι» έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους για την απαιτητική αναμέτρηση με τους Σέρβους.
Δείτε παρακάτω:

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έρχεται υλικό που «καίει» τον Μπαρτζώκα - Η ανάρτηση Γιαννακόπουλου
- Αυτό είναι το βίντεο με τις αισχρές εκφράσεις του Μπαρτζώκα στον Αρώνη
- «Ενδιαφέρθηκαν για Βιβτσαρένκο Παναθηναϊκός και Ντεπορτίβο - Το ποσό της ρήτρας»
- «Παναθηναϊκός για Τάχα Αλί» - Το νέο μεταγραφικό σενάριο για Τριφύλλι
- Παναθηναϊκίος: Τα δεδομένα για το Game 4 - Τι ισχύει με ΑΣΕΑΔ και ΔΕΑΒ