Μπόγρης: «Ανορθόδοξες πεντάδες ο Παναθηναϊκός χωρίς αρχή, μέση και τέλος» (vid)
Το σχόλιο του Γιώργου Μπόγρη μετά την ήττα με κάτω τα χέρια του Παναθηναϊκού Aktor απέναντι στη Μονακό.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Όσο έβλεπα Μονακό-Παναθηναϊκός Aktor… είναι Οσμάν-Σλούκας και είναι ο Μπλόσομγκεϊμ ανάμεσα.
Ο υπερ-μάγκας στήθηκε για επιθετικό στον Οσμάν, ήταν μαγική πανέξυπνη αμυντική προσπάθεια.
Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν, θα έκανα γκολ-φάουλ στον Σλούκα. Ο Σλούκι έπεφτε από τα δέκα για επιθετικό φάουλ, ο Ουόκαπ δίνει προτεραιότητα να παίξει άμυνα δυνατά.
Ο Γιουρτσεβέν είναι πολύ αδικημένος, τι συζητάμε. Τα έχουμε πει αυτά. Το θέμα με τον Γιουρτσεβέν και τον κάθε Γιούρτσεβεν με την περιφέρεια που έχει, είναι πως αμυντικά είναι γυμνή. Ο Μήτογλου είναι αδύναμος στα πικ εν ρολ σαν 4, όπως και ο Γιουρτσεβέν.
Έχουμε δει ανορθόδοξες πεντάδες χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Σήμερα είδαμε τον Χουάντσο στο 5 με τον Όσμαν στο 4 χωρίς να παίξουν αλλαγές.
Αυτό είναι ανατριχιαστικό. Μπαίνανε μέσα και κλείνανε τη ρακέτα γενικότερα για να βοηθήσουν όποτε βγαίνανε σουτ.
Ο Σπανούλης άνοιγε το χώρο πολύ καλά. Ήξερε πως ο Παναθηναϊκός στην αδύνατη πλευρά δεν είναι καλός. Ο Τζέιμς ήταν μεστός.
Το χρωματιστό είναι μια αχίλλειος πτέρνα για τον Παναθηναϊκό. Αν ήμουν ο Σπανούλης, θα προτιμούσα να είναι μέσα ο Γιούρτσεβεν για να παίξω πικ εν ρολ με τον Τζέιμς»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News