Επίσημο: Οι διαιτητές στο Μονακό - Παναθηναϊκός
Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Γαλλία, όπου οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.
Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητές που θα βρεθούν στα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Euroleague, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται φυσικά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μονακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή (31/10) στις 20:00.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης, την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Εμίλιο Πέρεζ από την Ισπανία, Λούκα Καρντούμ από την Κροατία και Στιβ Μπάιτνερ από τη Γερμανία.
Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν, θέλει να φύγει με το «διπλό» από το Πριγκιπάτο, απέναντι σε μια Μονακό που διαθέτει μεγάλη δύναμη στη ρακέτα και παίκτες με υψηλή ποιότητα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαμπουσέλε: Τι γράφουν οι Γάλλοι για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ
- Παναθηναϊκός: «Ο Αριάγκα αποφάσισε να μείνει στη Λεβάντε»
- Συγκινεί ο Ντόκεν: «Η ψυχή μου έχει ραγίσει...» (pic)
- Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει... καπνός με Γιαμπουσέλε, τι συμβαίνει με Χέιζ-Ντέιβις»
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ και η πιθανή έκπληξη