Απίστευτο: Διαιτητής ο Ράντονιτς στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την 28η Οκτωβρίου και η επιλογή του Ράντονιτς ως πρώτου διαιτητή προκαλεί… έντονες αντιδράσεις, καθώς οι «πράσινοι» έχουν παράπονα τα τελευταία χρόνια από τις αποφάσεις του.
Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Telekom Center Athens (21:15), σε μία αναμέτρηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον — όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και διαιτητικά.
Η EuroLeague όρισε ως πρώτους διαιτητές τους Σρέτεν Ράντοβιτς, Όλεγκς Λάτισεβς και Κάρλος Κορτές, με το όνομα του Ράντοβιτς να προκαλεί ήδη έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» έχουν σοβαρά παράπονα τα τελευταία χρόνια από τον συγκεκριμένο ρέφερι, καθώς σε αρκετές αναμετρήσεις θεωρούν πως οι αποφάσεις του ήταν σε βάρος της ομάδας, με χαρακτηριστικά παραδείγματα ματς σε κρίσιμες φάσεις της EuroLeague.
Η επιλογή του Κροάτη διαιτητή σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έχει ήδη ανάψει «φωτιές» στο «τριφύλλι», καθώς υπάρχει ανησυχία για αντιμετώπιση δύο μέτρων και δύο σταθμών σε φάσεις που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ