Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 92-75: Τα highlights από την ήττα στην Ιταλία
Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στην Μπολόνια και ηττήθηκε από την Βίρτους με 92-75.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός για λίγο στην πρώτη περίοδο με την Μπολόνια να δείχνει ότι πατάει καλύτερα στο παρκέ και να παίρνει ένα προβάδισμα 4 πόντων.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους παίκτες του Αταμάν, η Βίρτους πήρε τον έλεγχο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να είναι αρκετά άστοχος και την διαφορά να φτάνει μέχρι και το +15 (48-33) λίγο πριν το ημίχρονο.
Στην τρίτη περίοδο τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα με την Μπολόνια να διαχειρίζεται την διαφορά η οποία έφτασε μέχρι και στο +18 (69-51) και τον Εργκίν Αταμάν να αποβάλλεται μετά από δεύτερη τεχνική ποινή.
Στο τελευταίο 10λεπτο ο Επτάστερος συνέχισε να μην έχει λύσεις και τελικά ηττήθηκε στην Μπολόνια με 92-75 κάνοντας την δεύτερη του ήττα στην Euroleague.
Δείτε παρακάτω τα highlights μετά το Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ