Παναθηναϊκός: Η αποστολή με Βίρτους Μπολόνια - Ποιοι έμειναν εκτός
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ταξίδεψε για την Ιταλία με στόχο το διπλό επί της Βίρτους, χωρίς τους τραυματίες Χολμς και Καλαϊτζάκη, ενώ μαζί της βρίσκονται και 120 φίλαθλοι του «τριφυλλιού».
Ο Παναθηναϊκός πέταξε το πρωί της Πέμπτης για την Ιταλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βίρτους Μπολόνια (24/10, 21:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν με στόχο να συνεχίσουν την εντυπωσιακή πορεία τους στη φετινή διοργάνωση, έχοντας ήδη τέσσερις νίκες στα πρώτα πέντε παιχνίδια και προερχόμενοι από τη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία επί της Αναντολού Εφές.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR περιλαμβάνει 12 παίκτες, με δύο σημαντικές απουσίες. Ο Ρισόν Χολμς και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών και θα συνεχίσουν την αποθεραπεία τους στην Αθήνα.
Παράλληλα, εκτός πλάνων βρίσκονται και οι Αλέξανδρος Σαμοντούροφ και Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι δεν θα ενισχύσουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε αυτό το ταξίδι.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έρχεται υλικό που «καίει» τον Μπαρτζώκα - Η ανάρτηση Γιαννακόπουλου
- Αυτό είναι το βίντεο με τις αισχρές εκφράσεις του Μπαρτζώκα στον Αρώνη
- «Ενδιαφέρθηκαν για Βιβτσαρένκο Παναθηναϊκός και Ντεπορτίβο - Το ποσό της ρήτρας»
- «Παναθηναϊκός για Τάχα Αλί» - Το νέο μεταγραφικό σενάριο για Τριφύλλι
- Παναθηναϊκίος: Τα δεδομένα για το Game 4 - Τι ισχύει με ΑΣΕΑΔ και ΔΕΑΒ