Με τρεις απουσίες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ξεκίνησε την προετοιμασία για τη μάχη με τη Βίρτους, με τρεις παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στο Telekom Center Athens.

Παναθηναϊκός: «Νοκ άουτ» ο Ρισόν Χολμς - Δεν θα αγωνιστεί ξανά στη Ρόδο (vid)

Το μεσημέρι της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, με μία προπόνηση στο Telekom Center Athens. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη δράση μετά το ματς με τον Κολοσσό, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στον αγώνα της EuroLeague.

Ο Ρισόν Χολμς, που είχε αποχωρήσει από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό, συνέχισε σήμερα τη θεραπευτική του αγωγή και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες πραγματοποίησαν και οι Ματίας Λεσόρ και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, οι οποίοι εξακολουθούν να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr