Αλλάζει έδρα με Μακάμπι και Χάποελ ο Παναθηναϊκός
Η Euroleague πήρε την απόφαση να επιτρέψει στη Μακάμπι και την Χάποελ Τελ Αβίβ να μπορούν να δίνουν τα παιχνίδια τους στις φυσικές τους έδρες από την 1η Δεκεμβρίου.
Νέα δεδομένα έχουμε στην Euroleague, καθώς η διοργανώτρια αρχή πήρε την απόφαση να δώσει το «πράσινο φως» στις ομάδες του Ισραήλ, ώστε από την 1η Δεκεμβρίου να μπορούν να δίνουν τα παιχνίδια τους στις φυσικές τους έδρες.
Φυσικά, όπως ανακοινώθηκε η Λίγκα θα συνεχίσει να εξετάζει την κατάσταση μέχρι τότε. Η σχετική απόφαση έρχεται λίγα 24ωρα μετά το κοινό αίτημα που κατέθεσαν οι ομάδες του Ισραήλ για την επιστροφή τους.
Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παίξει στο Ισραήλ κόντρα σε Μακάμπι και Χάποελ Τελ Αβίβ στις 22 Ιανουαρίου και στις 2 Απριλίου αντίστοιχα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!