Παπαπέτρου: «Ο Αταμάν δεν κοουτσάρει με συναίσθημα - Θέλει τη νίκη με κάθε κόστος»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην εκπομπή «Gazz Floor» στον Εργκίν Αταμάν και στον τρόπο που προσεγγίζει τα ματς και διαχειρίζεται τους παίκτες του μέσα σ’ αυτά.

Παπαπέτρου: «Ο Αταμάν δεν κοουτσάρει με συναίσθημα - Θέλει τη νίκη με κάθε κόστος»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό έχοντας φτάσει το 2024 στην κατάκτηση της Euroleague με προπονητή τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Έλληνας, παλαίμαχος πλέον, forward του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην εκπομπή «Gazz Floor» στον τρόπο λειτουργίας του Αταμάν σ’ ένα ματς και στη διαχείριση που κάνει στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Αταμάν δεν κοουτσάρει με συναίσθημα. Δε θα προσπαθήσει να στηρίξει έναν παίκτη που δεν είναι καλά και να τον βάλει στο παιχνίδι. Όποιος είναι καλά για τον Αταμάν, τότε θα μπει και θα παίξει. Για τον ίδιο τον ενδιαφέρει να κερδίσει η ομάδα και δεν τον νοιάζει με ποιον παίκτη θα το κάνει. Αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να σκοτώσεις όλα τα συναισθήματα που έχεις για έναν παίκτη και κακά τα ψέματα όταν ένας παίκτης έχει κουβαλήσει την ομάδα για πάρα πολύ καιρό είναι άδικο κι από την πλευρά του να νιώσει ότι παραγκωνίζεται σε μια κακή του βραδιά.

Έτσι είναι ο αθλητισμός όμως και ο Αταμάν το ξέρει πολύ καλά αυτό. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και γνωρίζει απόλυτα τέτοιες καταστάσεις και πως να τις διαχειριστεί. Οπότε φάνηκε και σήμερα ότι το παιχνίδι θα το κέρδιζε χωρίς να παίξει ο Ναν, ο Σορτς γιατί αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr