Παναθηναϊκός: «Αυτή είναι η στάση Αταμάν και Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη»
Παρά την ανάγκη για ενίσχυση στη ρακέτα, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κινηθεί για την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη, σύμφωνα με δημοσιεύμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr, οι «πράσινοι» αναζητούν λύσεις στη φροντ λάιν, αφού ο Εργκίν Αταμάν έχει διαπιστώσει την έλλειψη σταθερότητας στη θέση των ψηλών.
Ο Ματίας Λεσόρ επιστρέφει σύντομα στη δράση, ωστόσο χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει πλήρως, ενώ ο Χολμς εξακολουθεί να ψάχνει ρυθμό και χημεία με τους συμπαίκτες του.
Από την άλλη, ο Ομέρ Γιούρτσεβεν βρίσκεται ουσιαστικά σε αναμονή αποχώρησης, με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει ήδη τον αντικαταστάτη του.
Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη δεν βρίσκεται στη λίστα. Παρότι η ελληνική του ταυτότητα θα μπορούσε θεωρητικά να αποτελέσει πλεονέκτημα, η επιστροφή του θεωρείται σχεδόν απίθανη.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει ξεχάσει τα γεγονότα της αποχώρησής του πριν δύο χρόνια, ενώ και ο Εργκίν Αταμάν δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον διεθνή σέντερ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δεν «τελείωσε» του Φαρίντ: Ακόμη δύο στη λίστα, αποφασίζει ο Αταμάν!
- Παπαθεοδώρου: «Αυτά έγιναν με Λεσόρ» - Επόμενη μέρα και το τοπίο για τη φετινή σεζόν!
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο σε Φαρίντ - Το σενάριο ανατροπής
- Παναθηναϊκός: Τι έδειξε η μαγνητική του Λεσόρ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτά ισχύουν για Εμάνουελ Τέρι