Αντρεάνι: Ψάχνει παίκτη ο Παναθηναϊκός, ποιος είναι στον «αέρα»
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Ματέο Αντρεάνι, ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν εξετάζει παίκτες από EuroLeague και NBA για ενίσχυση.
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως προχωρά σε αλλαγές στη γραμμή των ψηλών του, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν πως ο Εργκίν Αταμάν δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την υπάρχουσα κατάσταση στη ρακέτα.
Ο Ιταλός ρεπόρτερ Ματέο Αντρεάνι αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη ξεκινήσει διερεύνηση της αγοράς, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών είτε από τη EuroLeague είτε από το NBA.
Το όνομα του Ομέρ Γιουρτσέβεν μπαίνει στο μικροσκόπιο, καθώς το μέλλον του στην ομάδα μοιάζει αβέβαιο. Ο Τούρκος σέντερ, που υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με όρο αποδέσμευσης εντός της σεζόν, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 6,7 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1,7 λάθη σε μέσο όρο 13,5 λεπτών συμμετοχής στα τρία πρώτα ματς της EuroLeague.
Η συγκεκριμένη ρήτρα δίνει στον Παναθηναϊκό την ευελιξία να κινηθεί ανάλογα με τις αγωνιστικές ανάγκες, ειδικά όσο ο Ματίας Λεσόρ παραμένει εκτός δράσης.
Το ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι να βρεθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στα ριμπάουντ, προσφέροντας παράλληλα ασφάλεια στο rim protection.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ, ποιοι έμειναν εκτός
- Σολούκος: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το Κύπελλο Ελλάδας» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το προφίλ του νέου προπονητή αν κλείσει το κεφάλαιο Μπενίτεθ (vid)
- «Δεν θα σκεφτεί την αποζημίωση Μπενίτεθ ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Βόκολο»
- Βόμβα από Αγγλία: «Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ – Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του»