Μπέικον: «Καμία ασέβεια προς τον Παναθηναϊκό, αλλά στην Παρί είχε όλη την εμπιστοσύνη του προπονητή του»
Ο Ντουέιν Μπέικον μίλησε στο «Basketnews» για τον Τι Τζέι Σορτς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει έως τώρα στη νέα πραγματικότητα που έχει μπει στην καριέρα του παίζοντας στον Παναθηναϊκό.
Ο Ντουέιν Μπέικον που πέρασε στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό πλέον βρίσκεται ξανά στην Euroleague με τον ίδιο να αναφέρει τη δική του άποψη στο «Basketnews» αναφορικά με τον Τι Τζέι Σορτς και τις δυσκολίες που υπάρχουν για εκείνον στο νέο του ξεκίνημα στους πράσινους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Τι Τζέι Σορτς ήταν στη συζήτηση για MVP. Όλοι ξέρουν ότι μπορεί να παίξει, γι’ αυτό έφτασε εκεί. Καμία ασέβεια προς τον Παναθηναϊκό, αλλά στην Παρί είχε όλη την εμπιστοσύνη του προπονητή του».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: Άλλο πρόσωπο για αντι-Τζαβέλλας, τι ισχύει με Κυργιάκο
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»