«Νανσκιιιιιι, τι ήταν αυτό;;;;» - Η αποθέωση του Ναν από τη σύντροφό του!
Η Μπλεν Κίγια εξέφρασε δημόσια την περηφάνια της για τον Κέντρικ Ναν μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση απέναντι στη Μπασκόνια, με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram.
Ο Κέντρικ Ναν συνεχίζει να μαγεύει τα παρκέ της EuroLeague, αλλά αυτή τη φορά η αποθέωση ήρθε από… το σπίτι. Μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση του Αμερικανού γκαρντ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια, όπου σημείωσε 30 πόντους και χάρισε άλλη μια σπουδαία παράσταση στους φίλους των «πρασίνων», η σύντροφός του, Μπλεν Κίγια, εξέφρασε δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό της.
Η Κίγια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ναν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, γράφοντας:
«Νανσκιιιιιι, τι ήταν αυτό;;;; Έμεινα άφωνη! Είσαι απίστευτος, δεν μπορώ καν να το συνειδητοποιήσω».
Το story της έγινε viral, με τους φιλάθλους να σχολιάζουν την τρυφερή σχέση του ζευγαριού και τη στήριξη που δείχνει η Μπλεν στον σταρ του Παναθηναϊκού.

Λίγες ώρες αργότερα, η σύντροφος του Ναν συνέχισε το… ερωτικό της αφιέρωμα, ανεβάζοντας flashback stories από προσωπικές στιγμές του ζευγαριού. Από ρομαντικές εξόδους και στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, μέχρι παλιές φωτογραφίες γεμάτες χαμόγελα και αγκαλιές, η Κίγια συνόδευσε τα βίντεο με emoji καρδιών και φωτιάς, δείχνοντας την υπερηφάνειά της για τον άνθρωπο της.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως στις 7 Οκτωβρίου 2020, ο Ναν της ζήτησε να γίνει το κορίτσι του — μια λεπτομέρεια που έκανε τους θαυμαστές του ζευγαριού να κατακλύσουν τα social media με σχόλια και ευχές.
Η Μπλεν Κίγια βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Κέντρικ Ναν, στηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα, την ώρα που ο Αμερικανός συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας ότι η έμπνευση και η δύναμή του δεν προέρχονται μόνο από το ταλέντο του, αλλά και από την αγάπη που έχει δίπλα του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Η φάση που έδειξε ο ΠΑΟΚ στον διαιτητή, στο ημίχρονο του ντέρμπι»
- Βασιλόπουλος: «Ντροπή για το ποδόσφαιρο η φάση του Σιώπη με τον Κωνσταντέλια»
- Αινιγματικός Γιαννακόπουλος: «Ε ρε και να ήξερε...»
- Η μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τσάβι και η επιλογή Μπενίτεθ!
- Η ατάκα του Μπενίτεθ στο Κορωπί για Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ: «Δεν είναι αυτοί πιο έξυπνοι από εμάς»