«Κόπηκε στα τεστ η Τσαρούχα», τα δεδομένα για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Ο Σωτήρης Βετάκης αποκάλυψε στο “Strong Side” ότι η Ελληνίδα διαιτητής δεν ορίστηκε στο Super Cup λόγω αποτυχίας σε δοκιμασίες ταχύτητας και αντοχής.
Η απουσία της Βασιλικής Τσαρούχα από τους ορισμούς για το Super Cup στο μπάσκετ δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον Σωτήρη Βετάκη να αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την εξέλιξη αυτή.
«Διάβασα τους διαιτητές που κατέβηκαν στη Ρόδο και μου έκανε εντύπωση μια απουσία. Η Τσαρούχα δεν ήταν. Και επειδή είναι elite διαιτητής αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, το έψαξα λίγο. Η πληροφορία που έχω είναι ότι στα τεστ που έγιναν, δεν πέρασε κάποια», σημείωσε στην εκπομπή “Strong Side”.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η Τσαρούχα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία συγκεκριμένες δοκιμασίες ταχύτητας και αντοχής, με αποτέλεσμα να «κοπεί» προσωρινά.
Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα τη δούμε να σφυρίζει τον πρώτο μήνα της Stoiximan Basket League, μέχρι να επαναλάβει τα τεστ και να τα περάσει, κάτι που θα την αφήσει εκτός και από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίος ορίστηκε για τις 12 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe