Παναθηναϊκός: «Πατάει» Αθήνα και φουλάρει - Τι γίνεται με τους τραυματίες

Οι «πράσινοι» γυρίζουν στην Αθήνα μετά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα.

Αποκάλυψη Αταμάν για Όσμαν ενόψει Μπάγερν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Αυστραλία και επιστρέφει σήμερα (24/9) στην Αθήνα, έπειτα από μια απαιτητική πτήση 25 ωρών με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπάι.

Το 7ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» άφησε θετικό αποτύπωμα τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο εικόνας, καθώς διέδωσε την μπασκετική παράδοση του Συλλόγου στην ομογένεια και τιμήθηκε η μνήμη του αείμνηστου ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Μετά την επιστροφή, οι «πράσινοι» θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για την πρεμιέρα της EuroLeague. Το ξεκίνημα της διοργάνωσης θα είναι απαιτητικό, αφού η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα δώσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ: απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη (30/9) και στη Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (3/10).

Στην Αυστραλία δεν ταξίδεψε ο Τι Τζέι Σορτς λόγω ίωσης, ενώ ο Ματίας Λεσόρ συνεχίζει θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα για το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Μάριους Γκριγκόνις πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, αλλά το τεχνικό επιτελείο παραμένει προσεκτικό στην επανένταξή του, ενώ και ο Τσεντί Οσμάν δίνει μάχη να επανέλθει μετά το πρόβλημα που αποκόμισε από το EuroBasket.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr