«Σοκ» με Σορτς στον Παναθηναϊκό: Νοσηλεύεται με βαριά ίωση, δεν πάει Αυστραλία
Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από σοβαρή ίωση, θα χρειαστεί χρόνο για αποθεραπεία και δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα.
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Magic Euroleague, ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί ένα σοβαρό απρόοπτο ενόψει της προετοιμασίας του. Ο Τι Τζέι Σορτς έχει προσβληθεί από βαριά ίωση, νοσηλεύεται και τέθηκε εκτός αποστολής για το ταξίδι στην Αυστραλία.
Η κατάσταση του παίκτη δεν εμπνέει ανησυχία σε επίπεδο επικινδυνότητας, ωστόσο είναι τέτοια που απαιτεί ξεκούραση και χρόνο μακριά από τα παρκέ. Όπως σημειώθηκε, δεν πρόκειται για Covid-19, αλλά για μια συνηθισμένη ίωση που τον έχει καταβάλει σωματικά.
Ο Σορτς είχε ήδη αισθανθεί ενοχλήσεις στον αστράγαλο κατά το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, αλλά η αδιαθεσία του οφείλεται καθαρά στην ίωση. Το απρόοπτο αυτό αλλάζει τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ήταν από τους πιο ενθουσιασμένους για το ταξίδι, ενώ είχε σκοπό να ταξιδέψει μαζί με τη Γερμανίδα σύζυγό του.
Η απουσία του δημιουργεί αγωνιστικό κενό για το τεχνικό τιμ, καθώς ο Σορτς θεωρείται κομβικός για το στυλ παιχνιδιού του Εργκίν Αταμάν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η «μαύρη λίστα» του Μπενίτεθ μετά τη Λάρισα
- Οι αποκλεισμένοι από την ευρωπαϊκή λίστα και τα διλήμματα του Μπενίτεθ
- «Αλλαγμένος» Παναθηναϊκός με Πλζεν: Πώς θα αιφνιδιάσει ο Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Ο Ρογκαβόπουλος... κρατάει στην Αθήνα τον Όσμαν
- «Αποφάσισε για το μέλλον του Ρενάτο Σάντσες ο Παναθηναϊκός»