Σλούκας: Απάντησε για το μέλλον του στην Εθνική
Ο Κώστας Σλούκας στο πλαίσιο των δηλώσεων που πραγματοποίησε για το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Τουρκία απάντησε και για το μπασκετικό του μέλλον με το εθνόσημο.
Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι με την εθνική Ελλάδος, το οποίο θα είναι κόντρα στην Τουρκία.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προχώρησε σε αποκαλύψεις αναφορικά με το μέλλον του στην εθνική Ελλάδος μετά το τέλος του φετινού Eurobasket.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι πάρα πολύ συναισθηματικό τουρνουά. Κάθε φορά που φοράω το εθνόσημο είναι συναισθηματικό. Επειδή γνωρίζω ότι ο κύκλος μου πιθανόν να τελειώνει μετά από αυτό το τουρνουά είναι μια παρακαταθήκη που θέλω να αφήσω πίσω μου. Κοιτάω το αυριανό παιχνίδι μόνο, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Το έχω πει 30 φορές, θα το πω άλλη μία, είναι πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι για όλους μας. Υπάρχει μεγάλη προσμονή και εμπιστοσύνη στο σύνολο»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Γι΄αυτό δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Γιαννακόπουλος» - Η αποκάλυψη για το meeting
- Απίστευτος! Ο Γκραντ πήγε στο νοσοκομείο, έβαλε ορό και γύρισε να παίξει με τη Ρεάλ
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και η ατάκα σε Σλούκα μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ
- Κι όμως... «κλάψα» Σκαριόλο και αιχμές για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις μετά το ματς
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81