Ευρωλίγκα: Ανοικτή η νέα παράταση για την απόφαση διεξαγωγής του Final Four
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το θέμα του τόπου διεξαγωγής του Final Four, καθώς ενδέχεται να υπάρξει νέα παράταση έπειτα από την επιστολή του Βελιγραδίου στην Ευρωλίγκα.
Χαμός επικρατεί με την άτυπη «σύγκρουση» της Αθήνας με το Βελιγράδι αναφορικά με τη διεξαγωγή του Final Four.
Η Ευρωλίγκα ψηφίζει… Αθήνα, το Βελιγράδι, όμως, δεν έχει εγκαταλείψει τη μάχη για να αναλάβει τις τελικές αναμετρήσεις της διοργάνωσης.
Το Βελιγράδι, λοιπόν, με επιστολή του κατηγορεί την EuroLeague ότι μετέφερε ανακριβείς πληροφορίες για τη νέα βελτιωμένη πρότασή του.
Μαζί με την επιστολή προώθησε στους μετόχους της λίγκας, τόσο τον φάκελο με τα στοιχεία της πρότασής του, όσο και την εκδοχή που μοίρασε η διοίκηση της EuroLague.
Η Αθήνα και το Βελιγράδι είναι οι δύο διεκδικήτριες, με την αγωνία να συνεχίζεται για την πόλη που θα αναδειχθεί η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Πότε παίζει ξανά ο Παναθηναϊκός: Η μέρα, η ώρα και η έδρα
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89