Ο Σαμοντούροβ στην Εθνική και ο Παναθηναϊκός σε αναζήτηση παίκτη... προετοιμασίας
Η πολύ πιθανή συμμετοχή του Σαμοντούροβ στην Εθνική για το EuroBasket ενδέχεται να αφήσει νέο κενό στις προπονήσεις του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Magic Euroleague, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στην Εθνική και βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμπεριληφθεί στην τελική 12άδα του EuroBasket. Ωστόσο, αυτή η πιθανή εξέλιξη δημιουργεί μια νέα παράμετρο για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού.
Με αρκετούς παίκτες να έχουν διεθνείς υποχρεώσεις και να απουσιάζουν, η απουσία και του Σαμοντούροβ θα στερήσει από τον Εργκίν Αταμάν ακόμη ένα διαθέσιμο κορμί για τις προπονήσεις.
Αυτό θα σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα χρειαστούν έναν επιπλέον παίκτη για να καλύψουν τα κενά, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.
Η κατάσταση αυτή δεν είναι ασυνήθιστη σε χρονιές με μεγάλα διεθνή τουρνουά, ωστόσο απαιτεί έγκαιρο προγραμματισμό, ώστε να μην επηρεαστεί το πλάνο δουλειάς του τεχνικού τιμ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη Γκρόβα: «Πάνω από 10 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός για Αντίνο!»
- Παναθηναϊκός: 10 ονόματα από NBA «δεξαμενή» που μπαίνουν στο κάδρο
- Παναθηναϊκός: Κοτζιάς για Χέιζ-Ντέιβις και «βόμβα» – «Έγινε η επαφή, αλλά...»
- Παναθηναϊκός: Το υψηλό κασέ του Κραλ στην Ουνιόν Βερολίνου
- Μαρκέτα Κράλοβα: Η σύντροφος του Άλεξ Κραλ που «κλείνει» στον Παναθηναϊκό (pics)