Νέα δήλωση για Βαλαντσιούνας: «Αν πάνε όλα καλά, θα παίζει του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Ο Νόρμαν Πάουελ σχολίασε το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού με τον Παναθηναϊκό Aktor και τον Βαλαντσιούνας και τόνισε πως του χρόνου ο Λιθουανός ενδέχεται να αγωνιστεί με τα πράσινα στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι παίκτες που είναι απίθανοι και πραγματικά έχουν μεγάλο ταλέντο. Ένας απ’ αυτούς είναι κι ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος υποτίθεται πως θα ερχόταν φέτος εδώ (σ.σ. για τον Παναθηναϊκό), ελπίζω όχι αυτή τη σεζόν, αλλά αν όλα πάνε καλά του χρόνου.
Αυτή είναι μία μεγάλη ιστορία. Ήμουν πραγματικά τυχερός που έπαιξα με πολλά ευρωπαϊκά ταλέντα και είδα τον τρόπο που αγωνίζονται και έμαθα απ’ αυτούς»
Όσο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το NBA: «Κι οι δύο κουλτούρες έχουν κάτι μοναδικό. Έχουν δικούς τους κανόνες στο παιχνίδι, ωστόσο εγώ βλέπω πολλές ομοιότητες στα plays και στο στυλ του παιχνιδιού. Σίγουρα οι κανόνες είναι διαφορετικοί.
Όμως, η διαφορά στο πώς χειρίζονται την μπάλα, στη ντρίμπλα και σε πολλά άλλα, δίνουν ένα διαφορετικό στυλ. Το μπάσκετ γι’ αυτό είναι όμορφο. Μπορείς να πάρεις και να μάθεις πράγματα και απ’ τις δύο πλευρές», είπε μεταξύ άλλων.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο