Solobasket: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Βούτσεβιτς, αν φύγει από τους Σικάγο Μπουλς»

Ισπανικό ρεπορτάζ του Solobasket δίνει προβάδισμα στο τριφύλλι για τον Μαυροβούνιο σέντερ σε περίπτωση buyout του συμβολαίου του στο NBA.

Σερβικό ΜΜΕ συνδέει Παναθηναϊκό με Νίκολα Βούτσεβιτς!

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Κάρλος Τορίμπιο εμφανίζει τον Παναθηναϊκό ως φαβορί για την απόκτηση του Νίκολα Βούτσεβιτς, εφόσον ο Μαυροβούνιος σέντερ αποχωρήσει από τους Σικάγο Μπουλς με buyout. Ο 33χρονος διεθνής δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του στο NBA, με τις φήμες περί ανταλλαγής να παραμένουν ανοιχτές για τις επόμενες εβδομάδες.

«Αν η ανταλλαγή του Βούτσεβιτς δεν προχωρήσει τις επόμενες εβδομάδες, υπάρχει η επιλογή εξαγοράς του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του και ελεύθερη μετακίνηση είτε σε άλλη ομάδα του NBA είτε πίσω στην Ευρώπη, υπογράφοντας με τον Παναθηναϊκό. Μια τέτοια επιστροφή θα ήταν από τα μεγαλύτερα γεγονότα του καλοκαιριού και θα έμοιαζε με την εντυπωσιακή μεταγραφή του Βασίλιε Μίτσιτς στη Χάποελ Τελ Αβίβ», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Τορίμπιο.

Ο Ισπανός ρεπόρτερ υπογραμμίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα λόγω της οικονομικής του ευρωστίας και του υψηλού επιπέδου του ρόστερ του. «Όντας φανατικός οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, η ενδεχόμενη επιστροφή του Βούτσεβιτς στην Ευρώπη θα αποτελούσε “βόμβα” για όποια ομάδα τον αποκτούσε. Ο Παναθηναϊκός προβάλλει ως το φαβορί λόγω της οικονομικής του ισχύος και της ποιότητας του ρόστερ του, όπου ήδη υπάρχουν παίκτες όπως οι Τι Τζέι Σορτς, Κέντρικ Ναν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τζέντι Όσμαν και ο νεοαποκτηθείς, Νίκος Ρογκαβόπουλος από την Μπασκόνια», καταλήγει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr