Κοτζιάς: «Αυτά πρέπει να είναι τα δεδομένα για Γκριγκόνις - Το πλάνο του Λιθουανού»
Ο Τόλης Κοτζιάς μίλησε για την κατάσταση του Λιθουανού γκαρντ, τονίζοντας ότι το «τριφύλλι» πρέπει να προχωρήσει τον σχεδιασμό του χωρίς να βασίζεται στην επιστροφή του.
Ο Τόλης Κοτζιάς, μέσα από την εκπομπή “Πάρε Βάλε” στο κανάλι της KingBet στο YouTube, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις, σημειώνοντας πως ο Λιθουανός αισθάνεται καλύτερα, αλλά δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.
Ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Γκριγκόνις αισθάνεται καλύτερα και πιστεύω ότι δε θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα. Συνήθως έρχεται 1η Αυγούστου και κάνει προετοιμασία, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικά και πιστεύω ότι δε θα αργήσει. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να στηριχθεί στον Γκριγκόνις για τον οποίο δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του. Δεδομένα ο Παναθηναϊκός πρέπει να χτίσει την ομάδα του και δεν μπορεί να στηριχθεί στον Λιθουανό».Κοτζιάς: «Αυτά πρέπει να είναι τα δεδομένα για Γκριγκόνις – Το πλάνο του Λιθουανού».
Η δήλωση αυτή δείχνει πως το «τριφύλλι» σχεδιάζει το ρόστερ της νέας σεζόν με γνώμονα την αβεβαιότητα για την ετοιμότητα του 30χρονου γκαρντ, εξετάζοντας πιθανές κινήσεις για την περιφέρεια.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η αντίδραση Σρέντερ στο σενάριο που κυκλοφόρησε για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η προτεραιότητα για αριστερά και η... λίστα
- Γιαννακόπουλος: «Στον Ολυμπιακό δεν κάνει κακό διότι λέγεται Ολυμπιακός και γουστάρει να κερδίζει έτσι»
- Παναθηναϊκός: Αποφάσισε για Τσάπρα ο Νίστρουπ, πιθανό πιο δυνατό μπάσιμο
- Παναθηναϊκός: Φιλικό στη Λεωφόρο, πού θα παίξει Conference