Παπαθεοδώρου: «Υπήρξε επικοινωνία Παναθηναϊκού-Βαλαντσιούνας το Σάββατο»
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε ότι Παναθηναϊκός και Βαλαντσιούνας συζήτησαν ξανά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής στο μέλλον.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μίλησε στην εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA για τις επαφές που είχαν Παναθηναϊκός και Γιόνας Βαλαντσιούνας τις προηγούμενες ημέρες, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές άφησαν «παράθυρο» για συνεργασία στο μέλλον.
«Μέσα στο Σαββατοκύριακο, νομίζω το Σάββατο υπήρξε και μια επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όπου -όπως λέει το τραγούδι- “σε περιμένω το άλλο καλοκαίρι”, κάπως έτσι τέλος πάντων. Ανανέωσαν τις επικοινωνίες κάποια στιγμή για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Παπαθεοδώρου τόνισε πάντως ότι είναι αδύνατο να προβλεφθεί από τώρα αν η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή η μεταγραφή θα γίνει του χρόνου, επειδή δεν έγινε φέτος. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συμβόλαια, τα οποία ο Βαλαντσιούνας τήρησε από τη μία πλευρά. Ούτε μπορώ να πω ότι κάποια πλευρά χαλάστηκε πάρα πολύ με το τι συνέβη», υπογράμμισε.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)