Κύπελλο Ελλάδος: Νέα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με το νέο format
Στο Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ έγιναν μεγάλες αλλαγές και μία από τις σημαντικότερες αφορούν τα ζευγάρια που θα παίζουν στις νοκ άουτ φάσεις.
Το νέο format του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε αρκετές αλλαγές και μία πολύ σημαντική είναι η κλήρωση άνευ κριτηρίων για τα ζευγάρια των προημιτελικών και τις διασταυρώσεις ως τον τελικό.
Αυτό σημαίνει ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν ακόμη και στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αφού η βαθμολογία της Stoiximan GBL δεν παίζει ρόλο στην κλήρωση, παρά μόνο εξασφαλίζει στους πρώτους τέσσερις, την απευθείας συμμετοχή στο Final 8.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι ότι μόνο οι πρώτοι 4 του Α’ Γύρου της Stoiximan GBL θα προκρίνονται στο Final Eight του Κυπέλλου, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις θέσεις θα γίνουν γνωστές μέσα από διαδικασία play-in.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News