Παρασκήνιο με Μίσιτς: «Άκουγε τραγούδι για την Αθήνα...» (vid)
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου άφησε ένα στοιχείο από το «καυτό» ρεπορτάζ για τον Βασίλιε Μίσιτς στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.
Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:
«Ο Μίσιτς έβαζε συχνά στο αυτοκίνητό του, το τραγούδι «Και σε ψάχνω απεγνωσμένα στην Αθήνα μου». Όπως βλέπω τον Μίσιτς, θα τον έβλεπα στη Χάποελ.
Έχει φτιάξει μια κοιλιά σαν τη δική μας. Πηγαίνει στην παραλία, κοιλιακό δεν βλέπεις ποτέ. Ψάχνει τα λεφτά μέχρι και στην αποζημίωση που παίρνει από το NBA.
Πιστεύω πως ένα 25άρι με 30άρι το έχει πάρει. Όχι μόνο δεν έριξε τις απαιτήσεις του, τους έπαιξε κομπολόι όλους ένα-δυο μήνες.
Ο Μίσιτς πήρε τα λεφτά που του έδινε η αγορά. Αν υπήρχε και ο Σορτς ή άλλος ένας παίκτης αυτού του βεληνεκούς, θα συζητούσαμε ενδεχομένως κάτι άλλο»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τρεις «γραμμές» για τερματοφύλακα και το όνομα που κάνει τη διαφορά
- Παναθηναϊκός για Μικολένκο - Οι δυσκολίες
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού