Αντρεάνι: «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν στη λίστα τους, τον ίδιο σέντερ»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «X» πως οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι εξετάζουν τον ίδιο σέντερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Αντρεάνι: «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν στη λίστα τους, τον ίδιο σέντερ»

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός βρίσκονται σε διαδικασία εύρεσης ενός παίκτη που να παίζει στη θέση «5» με τους πράσινους μάλιστα να προσπαθούν με κάθε τρόπο να πυροδοτήσουν τη βόμβα του καλοκαιριού με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Από εκεί και πέρα εκτός από τον Λιθουανό σέντερ εξετάζονται κι άλλες επιλογές ψηλών με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι να αναφέρει μέσω μιας ανάρτησης στο πρώην twitter πως οι δύο αιώνιοι έχουν στη λίστα τους τον ίδιο σέντερ από τη G-League του NBA.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αξιολογούν διάφορα ονόματα για τη θέση του σέντερ. Αμφότερες οι ομάδες παρακολουθούν στενά αρκετούς παίκτες από τη G-League του NBA. Μεταξύ αυτών, όπως έχει ήδη αναφερθεί, βρίσκεται και ο Ορλάντο Ρόμπινσον».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr