Νέο ξεκίνημα για Γκριγκόνις: Η αποθεραπεία, η προετοιμασία και οι προσδοκίες
Μια νέα αρχή ετοιμάζεται να κάνει ο Μάριους Γκριγκόνις, μετά από μια περίοδο γεμάτη δυσκολίες και απουσία από τη δράση λόγω τραυματισμών.
Ο Λιθουανός παίκτης, που ταλαιπωρήθηκε σοβαρά την περασμένη σεζόν από προβλήματα στη μέση, ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποθεραπεία του σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία και δηλώνει πλέον έτοιμος να επιστρέψει στο παρκέ.
Η περσινή χρονιά για τον Γκριγκόνις ήταν ουσιαστικά χαμένη, καθώς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερις αγώνες στη EuroLeague προτού υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ωστόσο, αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται απολύτως υγιής και ψυχολογικά ανεβασμένος, με στόχο να ενταχθεί από νωρίς στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και να βρει ξανά τον ρυθμό του.
Σύμφωνα με την εκπομπή LIVE Μεταγραφές, στον σύλλογο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του, με τον Εργκίν Αταμάν να προσδοκά ότι ο έμπειρος φόργουορντ θα είναι φέτος σε θέση να προσφέρει ουσιαστικά και να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικά «γρανάζια» της ομάδας.
Ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία από το ξεκίνημά της, ώστε να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ατυχίες του παρελθόντος.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ