Βαλαντσιούνας: Βίντεο από την παρουσία του στο συνέδριο B8 Summit
Αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας ταξίδεψε στη Λιθουανία, όπου βρέθηκε στην πρωτεύουσα Βίλνιους με αφορμή τη συμμετοχή του στο συνέδριο B8 Summit.
Ο Λιθουανός σέντερ δεν ήταν απλώς παρών, αλλά ανέβηκε και στο βήμα ως ένας από τους βασικούς ομιλητές της διοργάνωσης.
Το συνέδριο συγκέντρωσε σημαντικές προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ανάμεσα στους οποίους και οι προπονητές Γιάννης Σφαιρόπουλος, Ίμπον Ναβάρο, Βενσάν Κολέ, καθώς και ο γυμναστής Κώστας Χατζηχρήστος. Η ομιλία του Βαλαντσιούνας ξεκίνησε στις 17:30 ώρα Ελλάδας και κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα.
Ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας ανήρτησε βίντεο από την τοποθέτηση του 33χρονου παίκτη, δίνοντας μια γεύση από την παρουσία του στο σημαντικό αυτό μπασκετικό event.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!