Λούντζης: «Στον Παναθηναϊκό ήμουν σε μια ηλικία που δεν μπορούσα να βοηθήσω»
Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό AKTOR σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Αναλυτικά όσα είπε στο Man to Man Podcast:
Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και την πρώτη προπόνηση: «Ήταν κάτι τεράστιο. Ήταν εξωπραγματικό. Κοιτούσα τους συμπαίκτες μου και έλεγα πως είναι δυνατόν να βρέθηκα εκεί. Ήταν τότε που ο Παναθηναϊκός είχε κάνει ένα παιδομάζωμα.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε πάει την προηγούμενη χρονιά, ήμουν εγώ, ο Αντώνης Κόνιαρης, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Διαμαντάκος. Η πρώτη προπόνηση μου ήταν στο Καρπενήσι. Ήταν τόσο μεγάλο το άγχος μου, που έχω διαγράψει τις πρώτες ημέρες.
Στον Παναθηναϊκό, ας μη κοροϊδευόμαστε, ήμουν σε μία ηλικία που δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν ήμουν έμπειρος. Βοηθούσα στην προπόνηση και μάθαινα καθημερινά.
Απ’ όλη αυτή την καθημερινότητα, μόνο κερδισμένος έβγαινα. Μόνο καλό μου έκανε και με βελτίωνε καθημερινά και στο μπασκετικό κομμάτι, αλλά και στην προσέγγιση, στη ζωή εκτός γηπέδου»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η 5λεπτη συζήτηση Γιαννακόπουλου με Χουάντσο και το story για Όσμαν
- «Οι δύο σίγουροι αρχηγοί του Παναθιηναϊκού, πιθανή έκπληξη οι άλλοι δύο»
- Παναθηναϊκός: Θέλει να «ξεφορτωθεί» τέσσερα βαριά συμβόλαια – Το ποσό
- Ο γκαρντ από το NBA που τσεκάρει ο Παναθηναϊκός
- Η μεγάλη κίνηση που ψάχνει ο Παναθηναϊκός μετά τον Φαν Ντρόγκελεν!