Σε Ιθάκη και Φισκάρδο ο Αταμάν - Το ιδιαίτερο δώρο που έλαβε
Τις ομορφιές του Ιονίου εξερευνά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από την οικογένειά του και στενούς φίλους.
Η αρχή των φετινών διακοπών του έγινε στην Ιθάκη, έναν προορισμό γεμάτο συμβολισμούς και ιστορικότητα. Εκεί, ο έμπειρος προπονητής δεν πέρασε απαρατήρητος.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, του προσφέρθηκε ένα ξεχωριστό δώρο με έντονο πολιτισμικό χαρακτήρα: μια προτομή του Οδυσσέα, του εμβληματικού βασιλιά της Ιθάκης.
Στη συνέχεια, το ταξίδι του Αταμάν συνεχίστηκε στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Ο Τούρκος τεχνικός έφτασε με θαλαμηγό στο γραφικό λιμάνι, όπου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη φυσική ομορφιά της περιοχής, τις γεύσεις της τοπικής κουζίνας και να ξεκουραστεί υπό τον καλοκαιρινό ήλιο.
Μακριά από τα παρκέ και τη σκληρή καθημερινότητα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Εργκίν Αταμάν ζει στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ευτυχίας, ανανεώνοντας τις δυνάμεις του ενόψει της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έρχεται διπλή επιστροφή – Το παιχνίδι που έχουν κυκλώσει Σλούκας και Ναν!
- ΣΠΟΡ FM TV: Κυκλοφόρησε η εφαρμογή – Πώς την κατεβάζετε σε Android και iOS!
- Η απάντηση του Ραπτόπουλου για τη μήνυση Παναθηναϊκού και Τεττέη (vid)
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Το μήνυμα μετά την ήττα και τα λόγια του Νίστρουπ
- Επίσημο: Οι διαιτητές του Παρτίζαν – Παναθηναϊκός