«Δύο νέες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Λορένζο Μπράουν»
Ο Λορέντζο Μπράουν δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με δύο ομάδες να δείχνουν ενδιαφέρον για τον Αμερικανό guard.
Ο Λορέντζο Μπράουν δεν προχώρησε σε καλή σεζόν την περασμένη χρονιά στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τους πράσινους παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αμερικανός guard με ισπανικό διαβατήριο ψάχνεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα και σύμφωνα με το «sportando» ήδη δύο νέοι σύλλογοι φαίνεται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Ο λόγος γίνεται για την Αρμάνι Μιλάνο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν από τον Παναθηναϊκό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο «βόμβα» για ανταλλαγή Πελίστρι-Σεμπάγιος!
- To Chat GPT... απάντησε: Οι πιθανότητες για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs
- Η αλήθεια για Ελάιτζα Μπράιαντ και Παναθηναϊκό
- Η θέση Μπενίτεθ για Γιαγκούσιτς και η εξήγηση για το χρόνο συμμετοχής
- Τσέκαρε Έλληνα διεθνή ο Παναθηναϊκός!