Παναθηναϊκός: Σύναντηση Γιλντιρίμ-Μίσιτς (pic)
Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Τσενκ Γιλντιρίμ, συναντήθηκε με τον Βασίλιε Μίσιτς που βρίσκεται στην Ελλάδα από χθες.
Ο Βασίλιε Μίσιτς είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (25/6) στην Αθήνα προκειμένου να κάνει τις διακοπές του, όπως ανέφερε χθες, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα το μέλλον του αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Θυμίζουμε ότι οι Σανς αποφάσισαν να τον στείλουν πίσω στους Χόρνετς προχωρώντας σε ενεργοποίηση του συμβολαίου του και έπειτα σε ανταλλαγή στη συγκεκριμένη ομάδα.
Από εκεί και πέρα στις διακοπές που κάνει ο Σέρβος guard στην Ελλάδα συνάντησε και τον Τσενκ Γιλντιρίμ, ο οποίος είναι ο άμεσος βοηθός του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάρτηση με τη φωτογραφία των δύο έκανε ο ίδιος ο Τούρκος τεχνικός, αναφέροντας: «5 χρόνια πίσω, είχαμε πολύ καλές αναμνήσεις, νίκες, back to back Euroleague, αξέχαστες στιγμές μαζί. Είναι υπέροχο να σε βλέπω αδερφέ μου».
Δείτε τη φωτογραφία:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)
- Λαμπαδαρίου: «Γείωσε» τον ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση για τη διαιτησία (vid)
- Σπάθας: «Μπορούσε να μετρήσει το γκολ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1, τι αναφέρει ο κανονισμός» (vid)
- Κουτσιαύτης: Τα λάθη του διαιτητή στην Τούμπα, διαφωνία Κόλκα-Μανωλιουδάκη (vid)