Παναθηναϊκός: Αυτή η ομάδα... μπήκε δυνατά για Γκάμπριελ
Η περίπτωση του Γουένιεν Γκάμπριελ φαίνεται να απασχολεί έντονα τη Μπάγερν Μονάχου, με τον γερμανικό σύλλογο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον εντάξει στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Magic Euroleague, ο 28χρονος ψηλός δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να στρέφονται ήδη σε άλλες λύσεις για τη θέση του σέντερ.
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, η συνέχιση της συνεργασίας με τον πρώην NBAer μοιάζει μάλλον απίθανη. Το κλίμα έχει διαφοροποιηθεί, οι απαιτήσεις της ομάδας για την επόμενη χρονιά έχουν αλλάξει, και όλα δείχνουν πως η τεχνική ηγεσία θα αναζητήσει άλλου τύπου παίκτη για τη ρακέτα.
Ο Γκάμπριελ είναι πλέον πολύ κοντά στο να αλλάξει και πάλι φανέλα, με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Το μέλλον του Νοτιοσουδανού σέντερ βρίσκεται πλέον – σχεδόν σίγουρα – μακριά από το ΟΑΚΑ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ