Πότε αναμένεται να εκτίσει ο Εργκίν Αταμάν την ποινή μίας αγωνιστικής
Αν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να ανατρέψει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή μέσω της έφεσης που προτίθεται να καταθέσει, ο Εργκίν Αταμάν θα απουσιάσει από την πρεμιέρα της επόμενης σεζόν στη Stoiximan Basket League.
Η ποινή μίας αγωνιστικής συνοδεύτηκε και από χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, έπειτα από τις δηλώσεις του Τούρκου προπονητή μετά την τέταρτη αναμέτρηση των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Σύμφωνα με την τρέχουσα προκήρυξη, η τιμωρία αυτή δεν ισχύει για αγώνες του Super Cup, αλλά αφορά αποκλειστικά τις διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.
Έτσι, αν παραμείνει σε ισχύ, ο Αταμάν δεν θα έχει δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού κατά την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν 2025/26.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Conference: Ώρα κλήρωσης - Οι πιθανοί και ζόρικοι αντίπαλοι
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το κασέ του Λιβάι Γκαρσία - Οι απολαβές
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία του Λιβάι Γκαρσία
- Ποιος είναι ο Λιβάι Γκαρσία που θέλει ο Παναθηναϊκός (Who is Who)
- Παναθηναϊκός: Σπουδαία νέα με Ντέσερς - Πότε επιστρέφει στη δράση